I AND YOU

Mohammad Fahmi Bin Abdullah
Friday, 6 July 2012 ? 0 Atashinchi ?
Hi , Assalamualaikum ;)
        Lamaanyaa tak update blogg ni , ghinduuuu ohh xD Eh , kenal tak siapaa Mohammad Fahmi tuu ? Diaaa kekasih jantungg hati sayaaaaa :D Akuu shayangggg diaaa tautauuu . Jangann amik dia daghii aku tautauu ._. Teringatt timee awak purpose kitaaa dalamm textt . Aummmm , shewettt jeh kann text/2 kitaa malamm tuhhh ><' Fahmi suka wawa . Wawa nak couple dengan fahmi ? Kitaaa savee lagi text awakk purposee kitaaaa tauu . Malamm tuuu kitaa senyumm jehh kejaaaaa . Tahuu kenapaa ? Sebabb kitaa happy gilaaaa wowwwww ^^ In a relationship on 05/07/12 . Terimaa keranaa hadir dalamm hidupp sayaaa ;) Macamm yang sayaa janji , sayaa cuba untuk jadi yang terbaik buat awakk sayangg :* Meloveyouu , Mohamad Fahmi 


Thanks for reading :)


Let you go :')
Saturday, 23 June 2012 ? 0 Atashinchi ?
Ehemehemm , Hi :') Kalauu kita sayang orang tuu then kawan kita punn sayang orang tuu . apa perlu buat ? Lepaskann orang yang kita sayang untuk kawan atau sebaliknya ? Ya Allah , aku takpernah mintak semua ni berlakuu :'/ Eliz suruh syafiq pileh antara aku atau dia . Akuu nak sangatt syafiq pileh Eliz , biarkann aku macamginii . Mungkin memang dah takdir akuu hidup untuk menangis keranaa LELAKI . Akuu memang dah tak kuatt . Aku takboleh tahan airmataa ni dari terus mengalir , aku takboleh :'< Syafiq punn taktahu nak pileh manaasatuu . Awak kene pileh SALAH SEORANG bukan KEDUA-DUANYA . Pilih Eliz please ? Awak dah ungkapkann sayang awak pada Eliz kann ? Buktikann padaa dia . Jangann peduli pasal akuu , insyAllah aku boleh terimaaa semua ni .Youu sayang diaa rite ? Pergii padaa diaaa . Happykann Eliz . Bolehh kan ? HRm , i undur dirii buat you and she :') Be happy sayangg .


Thanks for reading :)


Hi , single
Monday, 18 June 2012 ? 0 Atashinchi ?
Ehemehemm . Hi awakk awok awek ;') Btw say Hi to single and Bhaii to relationship . Kenapa mesti tipu umor awakk ? Tuhan marah menipuu tauu :'D Jujur kann baguss , takde lhaa sampai akuu buat macamginii . Terimaa kasih tauu jagaa akuu , caring pasal aku , layann kerenah akuu selama seminggu dua hari . 



                                             Muhammad Izzuddin Bin Samsudin ,
                                             Thankiuuu for being mysuperman
                                             As long one week two days :')


Thanks for reading :)


Fighting
Thursday, 14 June 2012 ? 0 Atashinchi ?
Hemhemm . Harini kenn genap seminggu aku dengann Udyn :') Tapii kita boleh gadoh pulakk harini just sebab perempuan tuu kann bie ? Jangan sebab diaa hubungan kitaa jadii macamginii bie . Akuu taknakk bie , aku taknak . tipuu lhaa kalauu akuu cakapp akuu tak sayangg kauu :'/ kalau boleh tiap/2 hari mesti gadoh , kenapaa bie ? Takk semuaa couplee nak sweet sepanjangg masaa kekadangg kenee jadi sawett jugakk . Akuu try pertahankann hubungann kitaa selagi akuu mampu . Tapi kalauu bukan jodoh , akuu terimaa :')

 

                                         09.06.2012 --> 15.06.2012
                                          Terimaa kasih atas layanan baikk bie padaa baby :*
                                          Baby cubaa jadi yang terbaik buatt biee even baby bukann yang terbaik .
                                          


Thanks for reading :)


Let's the past be past
Saturday, 9 June 2012 ? 0 Atashinchi ?
Ehemehemm . Yang lepas biarlah ia berlaluu kan ? So , kitaa nak biarkan kisah kita,  dengan dia jadi kenangan :'> Bukan senangg weii nak lupaakan orang yang kitaa saayangg . kankan ? Okayh , forget the pas and let's start with new life ;') 09 / 06 / 2012 , terciptaa sejarah antara aku dengan dia . siapaa dia ? Muhammad Izzuddin Bin Samsudin , known as Udyn . Terima kasih kerana hadir dalam hidupp wawa , bie .  Bie janji takkan curangg rite ? So , fullfill your promise please . Wawa cubaa sayangkan bie and wawa cuba jadi yang terbaik buat awak , bie ;') Me love you , superhero :'*


                                                   MUHAMMAD IZZUDDIN 
                                                 
THANKS FOR BEING MY SUPERMAN
                                               


Thanks for reading :)


Don't ever come back .
Friday, 8 June 2012 ? 0 Atashinchi ?
Ehemehem . mestii awakk semuaa dah tahuu pasal kitaa melalui mukabuku :'3 tapi takpee . apa yang jadii kitaa anggap sebagai dugaan dari tuhan . Allah pasti menduga hambanyaa rite ? setiapp permulaan akan ada pengakhirann kan . so , permulaan kitaa dengan dia dah ade pengakhiran . kita redha :') don't ever come back sebab awak pergi tanpa alasan and kitaa taknak terima awak dengan alasan . awak dah jadi kenangan , biarlhaa kenangan tuu jadi saksi cinta kita dulu :'3 thanks for being my superkeding for one year , two months , two days . harapp awak happy dengan GF baruu .


                                          CINTA DATANG DAN PERGI
                                          TERIMA KASIH  HADIR DALAM HIDUP SAYA
                                          THANKS FOR EVERYTHING MUHD AIMAN BIN AMIR
            


Thanks for reading :)